CISS Software Oy

Uutiset


Palveluitamme

Yhtiömme kehittää, markkinoi ja myy CISS Base ja EcE-tuotteitamme.Takaamme Teille kaikki tarvittavat palvelut IT-järjestelmänne kehittämiseksi aina koulutusta myöten.
Kattava ylläpitosopimuksemme takaa ohjelmien käytettävyyden eri Windowsin käyttöjärjestelmäversioilla. Suomalaisena ohjelmistotalona ymmärrämme ohjelmistojen kehitystarpeet ja kun tarve lisäominaisuudelle tulee, toimimme välittömästi.

Koulutus

CISS Software antaa omien ohjelmiemme lisäksi Bentleyn MicroStation CAD-ohjelmien koulutusta, jo vuodesta 1988 alkaen. Mikä parasta, koulutuksemme on suomen kielellä ja myös suomenkielisillä materiaaleilla.

Konsultointi

Oikean järjestelmän hankkiminen tiedon- ja dokumenttienhallintatarpeisiin on erittäin haastavaa, etenkin ensimmäisellä kerralla. Hankkisinko pilvipalveluperiaatteella toimivan järjestelmän vai turvallisemman, sisäverkossa toimivan ohjelmiston? Me autamme valinnassasi. Olemme toimineet kymmeniä vuosia IT-alalla ja tiedonhallinta on ollut koko ajan toimintamme perusasioita. Kerromme, mitä mieltä me olemme,  ohjelmistommehan toimivat niin sisäverkossa kuin pilvipalveluna. Pyydä meidät kylään.  

Lue lisää...