CISS Software Oy

 

CISS Base ja EcE -ohjelmien ylläpito

Solmimalla EcE-TOP-ylläpitosopimuksen varmistatte asiakaanamme ohjelmiemme häiriöttämän toimivuuden ympäri vuoden ja saatte tukihenkilöstömme huippuammattitaidon ja pitkän kokemuksen käyttöönne.

Ylläpitosopimus kattaa MicroStation-pohjaisten EcE-ohjelmien ja CISS Base -ohjelmien tuen ja ohjelmien uudet versiot sopimuskauden ajalta. Tuki koskee puhelimitse, netin kautta tai sähköpostilla annettua tukea normaalina työaikana, jokaisena arkipäivänä.

Sopimus voidaan laajentaa sisältämään myös asiakkaan tiloissa tehtäviä työsuorituksia ja MicroStation tukea.

Sopimus on palveluiden luonteen ja laajuuden osalta muokattavissa asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi. 

Sopimus antaa asiakkaalle parhaan turvan ohjelmien häiriöttömästä toiminnasta nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutus

Econocap Engineering Oy:n koulutus kattaa, MicroStation koulutuksen lisäksi, luonnollisesti kaikki omat ohjelmamme.

CISS Base -pohjaisia ohjelmia ovat dokumenttien hallinnan lisäksi PDM-ohjelmat, sähkö-, automaatio- ja PI-kaavio-ohjelmat.

CISS Base PDM on integroitu AutoCAD, Autodesk Inventor, MicroStation, Solid Edge ja SolidWorks -ohjelmille. PDM-koulutuksessa kerromme miten suunnitteluketju CISS Basen kanssa toimii. Käymme versionhallinnat ja työnkulut läpi. Kun kokonaisuus, tulostus mukaan lukien, on käyty koulutuksessa läpi, nousee suunnittelujärjestelmän käytön tehokkuus kokonaan uuteen teholuokkaan.

MicroStation -pohjaiset EcE-ohjelmat ovat olleet yrityksissä käytössä jo yli 20 vuotta, siksi voimmekin luvata MicroStationille ja EcE-tuotteille korkeatasoisen koulutuksen suomenkielisellä materiaalilla.

Tiedonhallinnan konsultointi

Tiedonhallinta on laaja käsite CISS Softwaren Oy:n terminologiassa.Tiedonhallinta kattaa kaikkien eri toimialojen suunnittelujärjestelmät, dokumenttien hallinnan ja teknisen dokumentaation.

Olemme yli kahdenkymmenen toimintavuoden aikana toimittaneet sadoille asiakkaillemme hyvin monenlaisia suunittelujärjestelmiä ja dokumenttien hallintaratkaisuja. Voimmekin antaa takuun, että konsultoinnin jälkeen asiakkaamme on viisaampia konsultoimassamme asiassa.

Esimerkkejä konsultoinnistamme ovat dokumenttien hallinnan suunnittelu, CAD- ja PDM -ohjelmien tehokkaampi käyttö tai uuden CAD-järjestelmän (usein 3D) valinta ja yleensä suunnittelujärjestelmiä koskevaa konsultointia.

Annamme mielellämme neuvoja asiakkaillemme kaikkien EcE- ja CISS Base -ohjelmien tehokkaampaa käyttöä varten. 

CISS Base ja EcE -ohjelmien räätälöinti

Aina ei valmisohjelmistomme riitä kattamaan asiakkaamme erityistarpeita. Tähän meillä on ratkaisu ja se on tietenkin asiakaskohtainen ohjelman räätälöinti. Räätälöinti mielletään yleensä kertaluontoiseksi toiminnaksi, mutta ei meillä. Nykyaikaiset ohjelmointivälineet ja Suomen laatupalkinnon mukainen LAATUJÄRJESTELMÄMME takaavat räätälöidyn ohjelman tuen vuosiksi ja vuosikymmeniksi eteenpäin. Tästä vuosikymmeniä jatkuneesta tuesta meillä on näyttöä ja kokemusta.

Kun räätälöity ohjelma alunperin on suunniteltu olevan osa ohjelmaamme, niin räätälöinnin osuus ei olekaan jokin ylimääräinen koodijoukko ohjelmistossamme, vaan se on kiinteä osakokonaisuutta, jota ylläpidetään.

Näin toimien olemme voineet merkittävästi pienentää asiakaskohtaista ylläpitokustannusta. Toimittamamme ohjelmat eivät vanhene vuosien myötä, ylläpitosopimus takaa sen. Yhtiömme taas takaa ylläpidon laadun ja kilpailukyvyn.

Kymmenet vuodet ja monet asiakkaamme ovat opettaneet meitä kuulemaan ja kuuntelemaan. Ja uskokaa, me olemme oppineet kuulemaan.