CISS Software Oy

 

CISS PDM

CISS PDM on CAD-DOKUMENTTIEN, TUOTERAKENTEIDEN, 2D/3D NIMIKKEIDEN ja OSALUETTELOIDEN HALLINTAOHJELMISTO sisäverkossa ja  internet-ympäristössä.

Kun valitset CISS PDM:n, sinulla on ohjelma, jossa on täydellinen tuotetiedonhallinta  ja myös tuotteen elinkaaren hallinta (PDM/PLM). Ohjelma tukee kaikkia markkinoilla olevia yleisiä CAD-ohjelmia, 2D ja 3D, samanaikaisesti saman projektin sisällä.

Hallitse nimikkeistä lähtien kaikki tieto koko elinkaaren ajan 

EN-standardin mukaisia nimikkeitä on valmiina yli 10 000 useilla kielillä. Rakenteellisella dokumentaatiolla hallitsette tehokkaasti yrityksenne koko dokumentaation: versiot, elinkaaret, työnkulut, oikeudet, tietoturvan ja jakelun.

Tuotetiedon hallinta ja dokumenttien hallinta

Kun harkitset investointia PDM järjestelmään, et voi unohtaa sähköposteja ja projektin muita dokumentteja. On suuri virhe, jos keskityt vain CAD tiedostojen hallintaan. PDM-järjestelmä on vajavainen, ellei siinä ole mukana myös täydellinen dokumentinhallinta projektin kaikille muillekin dokumenteille. CISS PDM hallitsee CAD dokumentit, 2D/3D rakenteet, nimikkeet ja projektin kaikki muutkin dokumentit, sähköpostit mukaan lukien. Varaosamyyjänne kiittää, kun projektista näkee mitä asiakkaalle on toimitettu ja mitä asiakkaan kanssa on sovittu.

Visuaalinen näkymä tuo selkeyttä sähköisiin dokumentteihin

CISS PDM -ohjelman virtuaalinen rakennepuu on joustava ja  sallii dokumenttien ja nimikkeiden liittämisen suoraan toisiinsa loogisiksi kokonaisuuksiksi. Tuotetussa rakenteessa näkyvät CAD dokumentit/tiedostot ja myös kaikki muut rakenteeseen liitetyt dokumentit. Osaluettelon osa voidaan luoda CISS PDM:ssä tai suoraan CAD-ohjelmassa. Päivitettäessä yhdessä osaluettelossa painoa, päivittyvät myös muiden osaluetteloiden painot automaattisesti koko  rakenteessa. Osaluettelon voi muodostaa piirustukseen haluamaasi paikkaan tai tulostaa Exceliin.

Microsoftin uusimman teknologian avulla ohjelma sulautuu Windows-ympäristöön. Ohjelman käyttö internet-ympäristössäkään ei poikkea mitenkään normaalista toimistokäytöstä. Ohjelmaa voi toki käyttää myös selaimilla.

D2014

CISS PDM -ohjelmisto on yhteensopiva yleisimpien markkinoilla olevien CAD-ohjelmien kanssa, esim. Autocad, Inventor, MicroStation, SolidWorks, Solid Edge, KeyCreator, Vertex, CADS...

Moni-CAD tuki

Samaa projektia voidaan tehdä samanaikaisesti eri CAD-ohjelmilla. Tästä huolimatta raportointi toimii kuten yhdellä CAD-ohjelmalla tehtynä. CAD-yhteensopivuus tarkoittaa, että voit todellakin tehdä useammalla eri CAD-ohjelmalla samaa projektia. CISS PDM:n kannalta kaikki CADit ovat saman arvoisia raportoinnin ja ERP-tiedonsiirron suhteen.

2D/3D Nimikkeet 

CISS PDM -ohjelmalla hallitaan 2D/3D nimikkeet ja niiden ylläpito. Yhtiömme lisää ja päivittää nimikkeitä ja huolehtii, että nimikkeet ovat uusimpien EN-standardien mukaisia. CISS PDM -ohjelma tukee saman aikaisesti useita eri standardeja. Asiakkaan on myös mahdollista käyttää samanaikaisesti omia nimikkeitä CISS PDM:ssä olevien nimikkeiden lisäksi.

Mallipohjat 

Ohjelma tukee keskitettyä mallipohjien ylläpitoa (templates).
Käyttäjä voi tallettaa omat mallipohjat tai käyttää CS:n tekemiä valmiita mallipohjia.

Raportit 

Kaikki perusraportit (esim. osaluettelo) ovat valmiina ohjelmassa. Ohjelma käyttää Exceliä raportointiohjelmana, siksi eri raporttien lisääminen on nopeaa. Yhtiömme muokkaa tarvittavat raportit asiakasyrityksen mallien mukaisiksi.

Tiedonsiirto ERP- ym. järjestelmiin 

CISS PDM:n  tiedonsiirto ERP, CRM ym.asiakkaalla oleviin järjestelmiin tehdään XML:n avulla. Ohjelman valmiit Import ja Export rajapinnat ovat tehty hyödyntäen standardi XML:ää, siksi osapuolten ei tarvitse sopia keskenään siirrettävän datan muodosta => parempi yhteensopivuus ja pienemmät  kustannukset.

Tietoturva 

Ohjelman tietoturva on huippuluokkaa niin ulkoa- kuin sisältäpäinkin tehtyjä “hyökkäyksiä” vastaan. Jokaiselle käyttäjälle määritellään rooli (profiili), jonka perusteella käyttäjä näkee sallitut dokumentit (objektit). Muut dokumentit (objektit) pysyvät näkymättömissä. Uudet ja muokattavat dokumentit ovat vain tekijän muokattavissa, ennen kuin hän vapauttaa ne muiden käyttöön.

CISS PDM -ohjelman perusfilosofia on käytön helppous paikallisverkossa ja internet-ympäristössä. Ohjelma on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa, perustuen yli kahdenkymmenen vuoden kokemukseemme. Väitämmekin, että ohjelmasta ei puutu mitään perus-PDM -toimintoja. Takaamme, että jos jokin haluttu toiminto puuttuu, me teemme sen.

 

Rekisteröidyt tavaramerkit/ ja niiden omistajat:

SolidWorks / Dassault Systemès SolidWork Corp., Solid Edge / Siemens Product Lifecycle Software Inc., AutoCAD and Inventor / Autodesk, Inc., Vertex / Vertex Systems Oy, MicroStation / Bentley Systems, Incorporated, KeyCreator / Kubotek Corporation